Ceník-Food
(vždy se zavedením do provozu a proškolením zaměstnanců)
- Zpracování Provozního řádu 2.200,- Kč,*
- Zpracování Sanitačního řádu 2.200,- Kč*
- Vypracování Studie HACCP-stánek od 3.000,- Kč*
- Vypracování Studie HACCP pro prodejnu potravin od 4.000 ,- Kč*
- Vypracování Studie HACCP-kavárna, cukrárna od 4.000,- Kč*
- Vypracování Studie HACCP-restaurace, výrobny, catering od 6.000- 9.000,- Kč*
- Vypracování Studie HACCP-potravinářský provoz (jatka, mlékárna, pekárna atd.) od 8. 000 Kč (dle rozsahu a náročnosti)*
- Periodické kontroly provozoven
- 1980,- Kč /provozovna+cestovné *ceny se mohou lišit dle bezpečnosti potravin
- Audit komplexní od 4.000 Kč (dle rozsahu)
- Rekolaudace/změny užívání/souhlasná stanoviska
- Změna užívání
prostoru/rekolaudace (Souhlasné stanovisko KHS )
- Potravinářství od 20.000,- Kč (vždy posouzeno dle rozsahu poskytovaných služeb)
- VETERINARY (schválená dokumentace SVS) Kolaudace od 20.000,- Kč, -Studie HACCP od 4.000,- Kč, Provozní řád od 2.200,- Kč, Sanitační řád od 2.000,- Kč/ Vždy je vypracována přesná cenová nabídka.
- VŠECHNY CENY JSOU UVEDENY BEZ 21% DPH.
Cestovné:
mimo Praha 15 Kč/ km , Praha: 400 Kč/paušálně vč. parkovné
----------------------------------------------------
Zástup pro jednání s dotčenými orgány ochrany veřejného zdraví/ přítomnost:
730,- Kč/hodina
Konzultace:
730,- Kč více zde: KONZULTACE
Přítomnost při prohlídce prostoru s realitním makléřem, poradenství v prostoru
730,- Kč + cestovné
Objednejte si naše služby a využijte naše znalosti pro svůj růst!