Ceník-Food

(vždy se zavedením do provozu a proškolením zaměstnanců)

  • Zpracování Provozního řádu 2.200,- Kč,*
  • Zpracování Sanitačního řádu 2.200,- Kč*
  • Vypracování Studie HACCP-stánek od 3.000,- Kč*
  • Vypracování Studie HACCP pro prodejnu potravin od 4.000 ,- Kč*
  • Vypracování Studie HACCP-kavárna, cukrárna od 4.000,- Kč*
  • Vypracování Studie HACCP-restaurace, výrobny, catering od 6.000- 9.000,- Kč*
  • Vypracování Studie HACCP-potravinářský provoz (jatka, mlékárna, pekárna atd.) od 8. 000 Kč (dle rozsahu a náročnosti)*
  • Periodické kontroly provozoven
  • 1980,- Kč /provozovna+cestovné                      *ceny se mohou lišit dle bezpečnosti potravin 
  • Audit komplexní od 4.000 Kč (dle rozsahu)
  • Rekolaudace/změny užívání/souhlasná stanoviska
  • Změna užívání prostoru/rekolaudace (Souhlasné stanovisko KHS )
  • Potravinářství od 20.000,- Kč (vždy posouzeno dle rozsahu poskytovaných služeb)
  • VETERINARY (schválená dokumentace SVS) Kolaudace od 20.000,- Kč, -Studie HACCP od 4.000,- Kč, Provozní řád od 2.200,- Kč, Sanitační řád od 2.000,- Kč/ Vždy je vypracována přesná cenová nabídka.
  • VŠECHNY CENY JSOU UVEDENY BEZ 21% DPH.

Cestovné:

mimo Praha 15 Kč/ km , Praha: 400 Kč/paušálně vč. parkovné

----------------------------------------------------

Zástup pro jednání s dotčenými orgány ochrany veřejného zdraví/ přítomnost:

730,- Kč/hodina

Konzultace:

730,- Kč více zde: KONZULTACE

Přítomnost při prohlídce prostoru s realitním makléřem, poradenství v prostoru

730,- Kč + cestovné

                                                    Objednejte si naše služby a využijte naše znalosti pro svůj růst!

google-site-verification: google1be9392eeb8ea2cc.html