
Ceník-Food
(vždy se zavedením do provozu a proškolením zaměstnanců)
- Zpracování Provozního řádu 2.200,- Kč,
- Zpracování Sanitačního řádu 2400,- Kč,
- Vypracování Studie HACCP-stánek od 4.500,- Kč,
- Vypracování Studie HACCP pro prodejnu potravin od 5.000 ,- Kč,
- Vypracování Studie HACCP-kavárna, cukrárna od 5.000,- Kč
- Vypracování Studie HACCP-restaurace, výrobny, catering od 7.000- 10.000,- Kč
- Vypracování Studie HACCP-potravinářský provoz (jatka, mlékárna, pekárna..)
- Od 10. 000 Kč (dle rozsahu a náročnosti)
- Periodické kontroly provozoven
- 1980,- Kč /provozovna+cestovné *ceny se mohou lišit dle náročnosti provozu
- KURZY/školení:
- Kurz Manažer gastronomického provozu
- veřejný kurz: 3. 640,- Kč /Soukromé kurzy na objednávku (cena Po-Pá 4.540,- Kč, so-ne 4.990,- Kč)
- Kurz Systém HACCP, Kurz systémy HACCP/ Systémy HACCP krmiva /Systémy HACCP prodejny
- 3.780,- Kč
- Hygienické minimum pro pracovníky potravinářství nebo pro pedagogické pracovníky 500,- Kč/osoba
- Kurz HYGIENICKÉHO MINIMA pro vedoucí potravinářských provozů 2.380,- Kč
- Audity
- Audit bezpečnosti potravin (1x ročně) 2.500,- Kč ,
- Audit komplexní od 4.00O Kč (dle rozsahu)
- Rekolaudace/změny užívání/souhlasná stanoviska
- Změna užívání prostoru/rekolaudace (Souhlasné stanovisko KHS )
- Potravinářství od 3.000- 8.000,- Kč (vždy posouzeno dle rozsahu poskytovaných služeb a m2)
- VETERINARY (schválená dokumentace SVS)-Studie HACCP od 4.000,- Kč, Provozní řád od 2.200,- Kč, Sanitační řád od 2.000,- Kč