Ceník-Food

(vždy se zavedením do provozu a proškolením zaměstnanců)

  • Zpracování Provozního řádu 2.200,- Kč,
  • Zpracování Sanitačního řádu 2400,- Kč,
  • Vypracování Studie HACCP-stánek od 4.500,- Kč,
  • Vypracování Studie HACCP pro prodejnu potravin od 5.000 ,- Kč,
  • Vypracování Studie HACCP-kavárna, cukrárna od 5.000,- Kč
  • Vypracování Studie HACCP-restaurace, výrobny, catering od 7.000- 10.000,- Kč
  • Vypracování Studie HACCP-potravinářský provoz (jatka, mlékárna, pekárna..)
  • Od 10. 000 Kč (dle rozsahu a náročnosti)
  • Periodické kontroly provozoven
  • 1980,- Kč /provozovna+cestovné                      *ceny se mohou lišit dle náročnosti provozu
  • KURZY/školení:
  • Kurz Manažer gastronomického provozu
  • veřejný kurz: 3. 640,- Kč /Soukromé kurzy na objednávku (cena Po-Pá 4.540,- Kč, so-ne 4.990,- Kč)
  • Kurz Systém HACCP, Kurz systémy HACCP/ Systémy HACCP krmiva /Systémy HACCP prodejny
  • 3.780,- Kč
  • Hygienické minimum pro pracovníky potravinářství nebo pro pedagogické pracovníky 500,- Kč/osoba
  • Kurz HYGIENICKÉHO MINIMA pro vedoucí potravinářských provozů 2.380,- Kč
  • Audity
  • Audit bezpečnosti potravin (1x ročně) 2.500,- Kč ,
  • Audit komplexní od 4.00O Kč (dle rozsahu)
  • Rekolaudace/změny užívání/souhlasná stanoviska
  • Změna užívání prostoru/rekolaudace (Souhlasné stanovisko KHS )
  • Potravinářství od 3.000- 8.000,- Kč (vždy posouzeno dle rozsahu poskytovaných služeb a m2)
  • VETERINARY (schválená dokumentace SVS)-Studie HACCP od 4.000,- Kč, Provozní řád od 2.200,- Kč, Sanitační řád od 2.000,- Kč