KUCHAŘSKÉ KURZY 


ZVĚŘINOVÉ MENU:

Sušený mufloní hřbet s tuřínem a malinovou omáčkou

Bažantí vývar se zeleninou a brandy

Dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem

Kančí pečeně pečená na bylinkách s dýňovým pyré a kaštany

Sněhová palačinka s brusinkami a ořechy

SUSHI:

Bourání lososa

Sashimi

Nigiri

Maki

California

Tempura

FINGER FOOD:

Fermentovaná ředkvička s vykapaným jogurtem

Tatar z telete s tomaty a parmazánem, bazalka, olivový olej

Náš tatarák v chlebové oplatce

Marinovaný pstruh s jablkem a koprovým olejem

Sušená vepřová panenka s vakuovaným melounem

Tvarohová pěna s celerem

Salát z čočky beluga s limetkou, koriandrem a chilli

Pěna ze pstruha s kaviárem

Chipsy z vepřového boku s jablečným pyré a křenovým kémem

Marinované žampióny s liškovou majonézou

Tatar z červené řepy

Bramborová placka z fermentovaných brambor

Sušená hruška s hašlerkovým prachem

Terinka z chobotnice a mušlí svatého jakuba

Pěna z foie gras s jablky a grep

TATARÁKY:

Telecí tatarák s bazalkou a olivovým olejem

Hovězí tatar s majonézou a chilli

Tatar ze pstruha s koprem a šalotkou

Tatar z červené řepy s kozím sýrem

Houbový tatar s bylinkami

Švestkový tatar s mátou

STEAKY:

Práce se steakovým masem:

Flap Iron, Rib eye, NY steak

Přílohy:

Bramborová espuma, pečené celerové hranolky s lanýžovou solí, křížaly z červené řepy

Omáčky:

Demi glace, Béarnská omáčka, Smetanová s estragonem

ZVĚŘINA:

Sušený mufloní hřbet s tuřínem a malinovou omáčkou

Galantina z bažanta s houbami a vlašskými ořechy

Zvěřinové consommé se zeleninou a brandy

Dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem

Kančí pečeně na bylinkách s dýní a kaštanovým pyré

SLOW FOOD: 

Kuřecí terinka s mangoldem, jablečná povidla a dijonské želé

Kapr restovaný na kapari s brambory

Vepřový bok v cideru, bramborová kaše se šťovíkem, cibulová marmeláda a restovaná zelenina

Variace z králíka - králík konfitovaný v olivovém oleji s česnekem a šalotkou, kynutá cmunda s jarní cibulkou

Hovězí steak připravovaný metodou sous vide, demi glace s koňakem, gratinované brambory s mrkví, sezónní zelenina

SLAVNOSTNÍ DEGUSTAČNÍ MENU:

Terinka z králíka s ledvinkami

Topinamburový krém s foie gras a kyselým jablíčkem

Jarní salátek s fritovanými kapřími plátky a koprovým dipem

Variace z vepřového masa s bramborovou kaší a zeleninou

Pastyňákový mouse s hruškou, čokoládovou hlínou a sorbetem


SLADKOVODNÍ RYBY:

Tatar ze pstruha

Halászlé se zakysanou smetanou

Štika dušená na sauvignonu, šalotka, fenykl a brambor

Marinovaný kapr v cirtusech s holandskou omáčkou a vlažným bramborovým salátem

Košíček s limetkovým krémem

další pořádané kurzy

GASTRONOMIE BUDOUCNOSTI, SMOKE GRILL A WOK, JIHOČESKÁ ZABIJAČKA,  INTERAKTIVNÍ GRILOVÁNÍ V AMERICKÉM SMOKER GRILLU PRO VAŠI PÁRTY 


LEKTOR KURZU:    PAVEL MINÁŘ 

2007 Mistr republiky kuchař zlatá Medaile

2008 Stříbrná medaile Gastro Hradec

2008 Gasro Vavřinec absolutní vítěz

2008 Gastro Vavřinec stříbrná medaile

2008 IKA Erfut stříbrná medaile

2009 Stříbrná medaile Gastro Hradec

2010 Stříbrná medaile Gastro Hradec

2010 Absolutní vítěz Warth Rakousko

2010 Zlatá medaile Wilery Boch Culinary World Cup Lucemburk

2011 Zlatá medaile Gastro Hradec vicemistr

2011 Zlatá medaile Intergastra Stuttgart

2012 Bronzová medaile Gastro Hradec

2012 Bronzová medaile IKA Erfurt

2013 Bronzová medaile IGEHO Bazilej

2013 Mistr republiky kuchař Zlatá medaile

2014 Stříbrná medaile Wilery Boch Culinary World Cup Lucemburk

2018 Zlatá, stříbrná a bronzová medaile,      absolutní vítěz soutěže FHA Culinary Callenge Singapur s Národním týmem kuchařů a cukrářů AKC ČR

Člen Seniorského Národního týmu kuchařů a cukrářů od roku 2013

UKÁZKY PRACÍ:                      https://pavelminar.cz/fha-2018


Individuální kurzy: 

V případě zájmu o kurzy nás neváhejte kontaktovat. Ceny se liší dle místa konání (naše prostory Praha, Jižní Čechy), kurzy lze provést i ve Vašich prostorech,  dále dle počtu uchazečů atd. Kurzy je možné složit dle požadavků klienta včetně oblasti hygieny, bezpečnosti potravin, alergenů a zákonných požadavků na gastronomické provozy.

Každý absolvent kurzu obdrží osvědčení o absolvování kurzu. 

Využijte naše znalosti pro svůj růst...