KUCHAŘSKÉ KURZY
ZVĚŘINOVÉ MENU:
Sušený mufloní hřbet s tuřínem a malinovou omáčkou
Bažantí vývar se zeleninou a brandy
Dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem
Kančí pečeně pečená na bylinkách s dýňovým pyré a kaštany
Sněhová palačinka s brusinkami a ořechy
SUSHI:
Bourání lososa
Sashimi
Nigiri
Maki
California
Tempura
FINGER FOOD:
Fermentovaná ředkvička s vykapaným jogurtem
Tatar z telete s tomaty a parmazánem, bazalka, olivový olej
Náš tatarák v chlebové oplatce
Marinovaný pstruh s jablkem a koprovým olejem
Sušená vepřová panenka s vakuovaným melounem
Tvarohová pěna s celerem
Salát z čočky beluga s limetkou, koriandrem a chilli
Pěna ze pstruha s kaviárem
Chipsy z vepřového boku s jablečným pyré a křenovým kémem
Marinované žampióny s liškovou majonézou
Tatar z červené řepy
Bramborová placka z fermentovaných brambor
Sušená hruška s hašlerkovým prachem
Terinka z chobotnice a mušlí svatého jakuba
Pěna z foie gras s jablky a grep
TATARÁKY:
Telecí tatarák s bazalkou a olivovým olejem
Hovězí tatar s majonézou a chilli
Tatar ze pstruha s koprem a šalotkou
Tatar z červené řepy s kozím sýrem
Houbový tatar s bylinkami
Švestkový tatar s mátou
STEAKY:
Práce se steakovým masem:
Flap Iron, Rib eye, NY steak
Přílohy:
Bramborová espuma, pečené celerové hranolky s lanýžovou solí, křížaly z červené řepy
Omáčky:
Demi glace, Béarnská omáčka, Smetanová s estragonem
ZVĚŘINA:
Sušený mufloní hřbet s tuřínem a malinovou omáčkou
Galantina z bažanta s houbami a vlašskými ořechy
Zvěřinové consommé se zeleninou a brandy
Dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem
Kančí pečeně na bylinkách s dýní a kaštanovým pyré
SLOW FOOD:
Kuřecí terinka s mangoldem, jablečná povidla a dijonské želé
Kapr restovaný na kapari s brambory
Vepřový bok v cideru, bramborová kaše se šťovíkem, cibulová marmeláda a restovaná zelenina
Variace z králíka - králík konfitovaný v olivovém oleji s česnekem a šalotkou, kynutá cmunda s jarní cibulkou
Hovězí steak připravovaný metodou sous vide, demi glace s koňakem, gratinované brambory s mrkví, sezónní zelenina
SLAVNOSTNÍ DEGUSTAČNÍ MENU:
Terinka z králíka s ledvinkami
Topinamburový krém s foie gras a kyselým jablíčkem
Jarní salátek s fritovanými kapřími plátky a koprovým dipem
Variace z vepřového masa s bramborovou kaší a zeleninou
Pastyňákový mouse s hruškou, čokoládovou hlínou a sorbetemSLADKOVODNÍ RYBY:
Tatar ze pstruha
Halászlé se zakysanou smetanou
Štika dušená na sauvignonu, šalotka, fenykl a brambor
Marinovaný kapr v cirtusech s holandskou omáčkou a vlažným bramborovým salátem
Košíček s limetkovým krémem
další pořádané kurzy:
GASTRONOMIE BUDOUCNOSTI, SMOKE GRILL A WOK, JIHOČESKÁ ZABIJAČKA, INTERAKTIVNÍ GRILOVÁNÍ V AMERICKÉM SMOKER GRILLU PRO VAŠI PÁRTY
LEKTOR KURZU: PAVEL MINÁŘ
2007 Mistr republiky kuchař zlatá Medaile
2008 Stříbrná medaile Gastro Hradec
2008 Gasro Vavřinec absolutní vítěz
2008 Gastro Vavřinec stříbrná medaile
2008 IKA Erfut stříbrná medaile
2009 Stříbrná medaile Gastro Hradec
2010 Stříbrná medaile Gastro Hradec
2010 Absolutní vítěz Warth Rakousko
2010 Zlatá medaile Wilery Boch Culinary World Cup Lucemburk
2011 Zlatá medaile Gastro Hradec vicemistr
2011 Zlatá medaile Intergastra Stuttgart
2012 Bronzová medaile Gastro Hradec
2012 Bronzová medaile IKA Erfurt
2013 Bronzová medaile IGEHO Bazilej
2013 Mistr republiky kuchař Zlatá medaile
2014 Stříbrná medaile Wilery Boch Culinary World Cup Lucemburk
2018 Zlatá, stříbrná a bronzová medaile, absolutní vítěz soutěže FHA Culinary Callenge Singapur s Národním týmem kuchařů a cukrářů AKC ČR
Člen Seniorského Národního týmu kuchařů a cukrářů od roku 2013
UKÁZKY PRACÍ: https://pavelminar.cz/fha-2018
Individuální kurzy:
V případě zájmu o kurzy nás neváhejte kontaktovat. Ceny se liší dle místa konání (naše prostory Praha, Jižní Čechy), kurzy lze provést i ve Vašich prostorech, dále dle počtu uchazečů atd. Kurzy je možné složit dle požadavků klienta včetně oblasti hygieny, bezpečnosti potravin, alergenů a zákonných požadavků na gastronomické provozy.
Každý absolvent kurzu obdrží osvědčení o absolvování kurzu.
Využijte naše znalosti pro svůj růst...