VETERINARY
-registrace výroben a podniků u SVS, kolaudace objektů a zpracování veškeré dokumentace schválené SVS
Provozní a sanitační řády pro masny, zpracovatele masa, řeznictví a ostatní prodejce či zpracovatele živočišných produktů.
Provozní dokumentaci vypracujeme po přechozí prohlídce Vaší provozovny a necháme schválit příslušnou SVS. Předáváme pouze schválené dokumenty odpovídající Vašemu provozu. Poradenství pro nastavení správné výrobní a hygienické praxe je samozřejmostí.
Studie HACCP pro výrobce živočišných produktů.
Provozní dokumentaci vypracujeme po přechozí prohlídce Vaší provozovny, vždy přesně odpovídá Vašemu provozu. Poradenství pro nastavení správné výrobní a hygienické praxe je samozřejmostí. Zavedení studie HACCP do provozu je klíčem pro správné fungování podniku, podléhající veterinární registraci.
Dokumentace vždy obsahuje: Plány provozních prostor se zařízením. Plány provozních prostor s vyznačenými toky suroviny a s vymezením čistých/nečistých prostor, toky cest zaměstnanců a toky cest VŽP. Plány provozních prostor s vyznačenými kontrolními místy pro odběr pitné vody. Pohotovostní plán pro případ výskytu nebezpečných nákaz a nákaz přenosných na člověka. Sanitační řád. Provozní řád. Studie HACCP. Plán odběru vzorků - mikrobiologické vyšetřování masa a výrobků a stěrů ze zařízení a výrobních prostor.
Kolaudace objektů
- navržení prostorů dle hygienických a veterinárních předpisů, vypracování projektu, schválení u SVS.
V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat, obratem Vám sdělíme i cenu služby: