O nás

Společnost Health & Food Consulting byla založena v roce 2015  pro pomoc v praxi nejen v gastronomickém a potravinářském odvětví, ale postupem času i pro zdravotnické obory.

Získat schválenou dokumentaci od Státních úřadů je někdy pro naše klienty nadlidský úkol, kterého se velmi rádi  zhostíme, protože ani jedna studie není pro nás rutinou, ale je to pro nás vždy nová výzva. 

Naše praxe dokazuje, že požadavky klienta i národní legislativy jsme schopni sladit do fungujících konceptů.  

Stále nás baví bojkot byrokratických postupů Státních složek, kteří si vykládají zákony po svém dle Kraje nebo odborů. Našim přehledem legislativních požadavků se nám velmi daří skracovat dobu schvalování dokumentace a nesmyslných postupů, které jsou bohužel stále aplikovány na naše klienty.

Naší vizí do budoucna je stále pomoc praxi v jakýchkoliv oblastech podnikání. Od primární  kolaudace prostorů s následným zařízením a vybavení prostorů, vypracování dokumentace, důsledné proškolení osob a vedoucích, mikrobiologických testů, zkoušky a tisk obalů, periodických kontrol a  auditů. Zkrátka Vám chceme být neustále nápomocni ve Vašem náročném podnikání jak pro potravinárské provozy tak i pro zdravotní obory.

Reference


Náš tým  odborných poradců:

Markéta Chaloupková/zakladatelka společnosti/senior specialista pro epidemiologicky závažné činnosti/lektor

Stanislav Horák/ poradce pro gastronomické provozy

Jitka Malá/office assistant 

Jan Chaloupek/specialista polygrafie a obalových materiálů/moderní technologie v polygrafii

Klára Procházková/sterilizační procesy/epidemiolog