Kurz: Systémy

 HACCP potravinářských podniků

Současná legislativa ukládá povinnost zavedení systému kritických bodů všem provozovatelům potravinářských podniků (výrobci a prodejci potravin) a stravovacím službám. 

Naučíme Vás:

1. Provedení analýzy nebezpečí.
2. Stanovení kritických bodů.
3. Stanovení znaků a kritických mezí v kritických bodech.
4. Vymezení systému sledování v kritických bodech.
5. Stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod.
6. Zavedení ověřovacích postupů.
7. Zavedení evidence a dokumentace.
 

Všechny kroky si sami vyzkoušíte, včetně Diagramu HACCP a také obdržíte skripta s návodem na tvorbu HACCP. 

Tento kurz je určen úplným začátečníkům, nebo pracovníkům, kteří musejí udržovat stávající studii HACCP nebo manažerům kvality. Pokud nemáte žádné znalosti v potravinářské legislativě, doporučujeme nejdříve absolvovat alespoň : Kurz hygienické minimum pro vedoucí 

  • školení je koncipováno jako 1 denní

  • intenzivní a interaktivní kurz 

  • školení probíhá při max. 3 osob nebo individuálně 

  • školíme na Praze 5, ulice Nádražní 740/56 (hlavní ulice mezi Andělem a Smíchovském Nádražím /zastávka Plzeňka)

  • možnost školení i u Vás

  • Cena 3.780,- Kč /nejsme plátci DPH  (v ceně kurzu je zahrnuto občerstvení/dezert, sandwiche, nápoje/, Studijní materiály, Skripta, Psací potřeby atd.)

  • Obdržíte osvědčení o absolutoriu 

  • Termín nejbližšího kurzu určený potravinářským provozům:  na objednávku          

  • Objednejte se ještě dnes, je to jednoduché:

Přesné informace o kurzu a stvrzení přihlášky obdržíte e-mailem po odeslání registračního formuláře.