Kurz: Systémy HACCP potravinářských podniků

Současná legislativa ukládá povinnost zavedení systému kritických bodů všem provozovatelům potravinářských podniků (výrobci a prodejci potravin) a stravovacím službám. 

Naučíme Vás:

1. Provedení analýzy nebezpečí.
2. Stanovení kritických bodů.
3. Stanovení znaků a kritických mezí v kritických bodech.
4. Vymezení systému sledování v kritických bodech.
5. Stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod.
6. Zavedení ověřovacích postupů.
7. Zavedení evidence a dokumentace.
 

Všechny kroky si sami vyzkoušíte, včetně Diagramu HACCP a také obdržíte skripta s návodem na tvorbu HACCP. 

Tento kurz je určen úplným začátečníkům, nebo pracovníkům, kteří musejí udržovat stávající studii HACCP nebo manažerům kvality. Pokud nemáte žádné znalosti v potravinářské legislativě, doporučujeme alespoň nastudování Vyhlášky č. 137/2004 Sb., Vyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných-ke stažení níže.

  • Školení je koncipováno jako 1 denní

  • Intenzivní a interaktivní kurz  

  • Cena soukromého kurzu na objednávku  4.230,- +21% DPH  (v ceně kurzu je zahrnuto občerstvení/nápoje/, Studijní materiály, Skripta, Psací potřeby atd.) .

  • Obdržíte osvědčení o absolutoriu. 

  • Kurz je možný koncipovat na jakýkoliv provoz např. mlékárna, restaurace,  pekárna, jatka, masna, vinařské závody, krmivářské provozy atd.

  • Objednejte se ještě dnes, je to jednoduché:

  Přesné informace o kurzu obdržíte e-mailem po odeslání registračního formuláře.

Vyhláška 137/2004 Sb. ke stažení: