KURZ
MANAŽER GASTRONOMICKÉHO PROVOZU
"Znalosti řízení Vaší restaurace jsou pro Vás klíčové"
Přemýšlíte, že si otevřete svou vlastní restauraci a chcete vědět jaké oblasti vlastně musíte splňovat?
Jste řadovým zaměstnancem a chcete se posunout do role úspěšného manažera?
Máte již restauraci, ale ztrácíte se v platné legislativě a hygienických předpisech, ztrácíte zaměstnance? Potřebujete se zdokonalit v oblastech HR a naučit se motivovat svůj tým?
Tak to jste zde správně!
Naučíme Vás nejdůležitější předpoklady z potravinářské legislativy a managementu !
Okruhy kurzu:
- Nároky na prostory a vybavení gastronomického provozu
- Kolaudace prostor
- Dokumentace a požadavky legislativy:
- Bezpečnost a ochrana zdraví při práci (+kategorizace prací, pracovní úrazy, pracovní prostředí, kniha úrazů, periodické kontroly pracovišť)
- Ohlášení činnosti na KHS
- Požární ochrana (hasící přístroje, požární hlídky, požární kniha, revize)
- Hygienické předpisy (skladování, správná technologická a hygienická praxe regenerace pokrmů, značení potravin, prodej potravin, výdej, transport pokrmů)
- HACCP, Provozní a Sanitační řád
- Školení zaměstnanců v oblastech hygienického minima a první pomoci
- Legislativní požadavky na gastronomické provozy :
- Odpady (roční hlášení odpadů, produkce obalů, katalog odpadů)
- Metrologie (měřidla) v potravinářském provoze
- Chemické látky na pracovišti a jejich skladování
- Řešení reklamací
- Alergeny
- Hmotnosti potravin
- Značení potravin
- Informace pro spotřebitele
- Obaly potravin/balení potravin
- Nejčastější prohřešky pro sankce
- Alimentární nákazy, křížové kontaminace
4. Restaurant management: Manažerské dovednosti , Motivace týmu, Personální aspekty (Zákoník práce), Vedení pohovorů, Výběr zaměstnanců, Asertivita, Business plán, Reklama
- Kurz je možný absolvovat i individuálně nebo upravit dle požadavku na zaměření jiných oblastí nebo prohloubení témat.
- Kurz probíhá při max. 2-3 osob, aby se lektor mohl věnovat intenzivně všem zájemcům.
- Absolventi kurzu obdrží certifikát o absolvování KURZU MANAŽER GASTRONOMICKÉHO PROVOZU.
- Kurz je velmi interaktivní !
- Na kurz si s sebou přineste fotografie nebo plány svých gastronomických provozů a své dotazy a využijte tak konzultace.
- Soukromé kurzy na objednávku (cena Po-Pá 5.000,- Kč, So-Ne 6.000,- Kč+ (21%DPH)-v ceně kurzu je zahrnuto občerstvení, nápoje a studijní materiály/Zákoník práce, Karta První pomoci, Kniha úrazů, Skripta, psací potřeby atd.
Kurz není rekvalifikační.
Harmonogram 1 DENNÍHO KURZU : 8,30-17,00 hod
8,30-8,45 Registrace
8,45- 9,00 Úvod do problematiky
9,00-12,00 Legislativní požadavky I.
12,00-12,30 Přestávka/občerstvení
12,30 -14,30 Legislativní požadavky II.
14,30 -16,30 Management - následuje diskuze Konkrétní témata jsou uvedeny výše.
TĚŠÍME SE NA VÁS A BUDEME RÁDI, KDYŽ VÁM BUDEME VE VAŠEM NÁROČNÉM PODNIKÁNÍ NÁPOMOCNÍ...
Recenze kurzu od pana Milana Demetera, účastníka pořadu Prostřeno, kterému jsme věnovali kurz darem:
,,Dobrý den , dne 14.5. jsem se zúčastnil Vašeho kurzu, který jsem dostal jako dar. Chtěl bych mockrát poděkovat , že jsem měl možnost , tento kurz absolvovat, byla to pro mě velká a velmi cenná zkušenost. Odnesl jsem si spoustu dobrých rad, které v budoucnu určitě využiju. Tímto bych chtěl moc poděkovat paní Markétě Chaloupkové za pozvání a provedení celým kurzem . Krásný zbytek dne Milan Demeter.
Milan Demeter: Asi od tří let žije v dětském domově (žije zde patnáct let). Do pořadu se přihlásil sám, aby mohl ukázat, že kluk z dětského domova umí také vařit, a aby měl možnost ukázat, jak se v dětském domově žije. Pokud by vyhrál, tak by si peníze ušetřil do začátku, až jednou odejde z dětského domova. Jako zábavu si pro své hosty připraví míchání drinků. Menu poskládal z jídel, která mu připadají zajímavá. zdroj: https://prima.iprima.cz/prostreno/milan-demeter?authentication=cancelled<br>