KURZ

MANAŽER   GASTRONOMICKÉHO   PROVOZU

 "Znalosti řízení Vaší restaurace jsou pro Vás klíčové"

Přemýšlíte, že si otevřete svou vlastní restauraci a chcete vědět jaké oblasti vlastně musíte splňovat? 

Jste řadovým zaměstnancem a chcete se posunout do role úspěšného manažera?

Máte již restauraci, ale ztrácíte se v platné legislativě a hygienických předpisech, ztrácíte zaměstnance? Potřebujete se zdokonalit v oblastech HR a naučit se motivovat svůj tým?

Tak to jste zde správně!                        

Naučíme Vás nejdůležitější předpoklady z potravinářské legislativy a managementu !

Okruhy kurzu:                                                    

  1. Nároky na prostory a vybavení gastronomického provozu     
  2. Kolaudace prostor                                                                    
  3. Dokumentace a požadavky legislativy:  
  • Bezpečnost a ochrana zdraví při práci (+kategorizace prací, pracovní úrazy, pracovní prostředí, kniha úrazů, periodické kontroly pracovišť)
  • Ohlášení činnosti na KHS
  • Požární ochrana (hasící přístroje, požární hlídky, požární kniha, revize)
  • Hygienické předpisy (skladování, správná technologická a hygienická praxe regenerace pokrmů, značení potravin, prodej potravin, výdej, transport pokrmů
  • HACCP, Provozní a Sanitační řád
  • Školení zaměstnanců v oblastech hygienického minima a první pomoci
  • Legislativní požadavky na gastronomické provozy :
  • Odpady (roční hlášení odpadů, produkce obalů, katalog odpadů)   
  • Metrologie (měřidla) v potravinářském provoze     
  • Chemické látky na pracovišti a jejich skladování
  • Řešení reklamací
  •  Alergeny
  •  Hmotnosti potravin
  •  Značení potravin
  •  Informace pro spotřebitele
  • Obaly potravin/balení potravin
  • Nejčastější prohřešky pro sankce
  • Alimentární nákazy, křížové kontaminace

    4. Restaurant management: Manažerské dovednosti Motivace týmu,  Personální aspekty (Zákoník práce), Vedení pohovorů, Výběr zaměstnancůAsertivita, Business plán, Reklama

Jedinečná šance účastnit se 1. denního INTENZIVNÍHO kurzu za cenu 3. 640,- Kč*  (v ceně kurzu je zahrnuto občerstvení, nápoje a studijní materiály/Zákoník práce, První pomoc, Kniha úrazů, Skripta, psací potřeby). *nejsme plátci DPH

  • Kurz je možný absolvovat i individuálně nebo upravit dle požadavku na zaměření jiných oblastí nebo prohloubení témat.
  • Kurz probíhá při max. 3 osob, aby se lektor mohl věnovat intenzivně všem zájemcům. 
  • Absolventi kurzu obdrží certifikát o absolvování KURZU MANAŽER GASTRONOMICKÉHO PROVOZU.
  • Kurz je velmi interaktivní !
  • Platba kurzu probíhá v den konání kurzu v hotovosti.
  • Na kurz si s sebou přineste fotografie nebo plány svých gastronomických provozů a své dotazy a využijte tak konzultace.
  • Školíme na Praze 5, ulice Nádražní 740/56, Praha 5 (hlavní ulice mezi Andělem a Smíchovském Nádražím /zastávka Plzeňka)

Kurz není rekvalifikační.

Soukromé kurzy:  Cena 3.999,-Kč /osoba


Harmonogram 1 DENNÍHO KURZU : 8,15-17,00 hod

8,15 - 8,30 hod     Registrace

8,30-9:00 hod     Úvod do potravinářské legislativy..

9,05-10,00 hod    Nároky na prostory a vybavení gastronomického provozu, kolaudace..

10,05-11,00 hod   BOZP, PO, Chemické látky na pracovišti a jejich pravidla..

11,05-12,00 hod  Dokumentační požadavky /HACCP, Provozní a Sanitační řád, školení zaměstnanců..

12,30-13,30       Legislativní požadavky na gastronomické provozy /metrologie, aleregeny, obaly...

13,35-15,00      Správná výrobní a hygienická praxe, alimentární nákazy, křížová kontaminace...

15,10-16,45    Restaurant management ...následuje diskuze, konzultace...

Konkrétní témata jsou uvedeny výše.

Objednejte se na kurz ještě dnes, je to jednoduché:

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s: Podmínky registrace kurzů a seminářů

   TĚŠÍME SE NA VÁS A BUDEME RÁDI, KDYŽ VÁM BUDEME VE VAŠEM NÁROČNÉM PODNIKÁNÍ NÁPOMOCNÍ...