Veterinary

Provozní a sanitační řády pro masny, zpracovatele masa, řeznictví a ostatní prodejce či zpracovatele živočišných produktů. 

Provozní dokumentaci vypracujeme po přechozí prohlídce Vaší provozovny a necháme schválit příslušnou SVS. Předáváme pouze schválené dokumenty odpovídající Vašemu provozu. Poradenství pro nastavení správné výrobní a hygienické praxe je samozřejmostí. 

Studie HACCP pro výrobce živočišných produktů.

Provozní dokumentaci vypracujeme po přechozí prohlídce Vaší provozovny, vždy přesně odpovídá Vašemu provozu. Poradenství pro nastavení správné výrobní a hygienické praxe je samozřejmostí.  Zavedení studie HACCP do provozu je klíčem pro správné fungování podniku, podléhající veterinární registraci. 


V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat:  Působíme především pro oblast Praha a Středočeský kraj.