Základní standard profesionální obsluhy pro servírky a číšníky
Potřebujete zvýšit prodej? Je kvalita nabídky z řad obsluhujícího personálu u Vás nedokonalá? Jaké produkty by Vaši zaměstnanci nabídli hostovi při přání: ,,Chci u Vás utratit 1000 Kč v nápojích, co mi nabídnete?'' Dokázali by pohotově zareagovat?
Pokud si myslíte, že Váš obsluhující personál potřebuje zdokonalit, jste zde správně!

Kurz je určen veškerému obsluhujícímu personálu.
- Délka trvání kurzu/ 5 vyučovacích hodin (začátek kurzu: 9,00 hod, konec kurzu: 15,30 hod)
- Kurz je velmi interaktivní, důraz je kladen na konkrétní nácvik všech oblastí kurzu
- Absolvent obdrží certifikát: Základní standard profesionální obsluhy v gastronomickém provoze
- V ceně kurzu jsou výukové materiály, občerstvení, káva, voda, čaj, ovoce, dezert...
Program kurzu:
8:45-9:00 hod Registrace
9:00 -10:00 hod Okruh ekonomický (provoz podniků, ztrátovost, organizace práce na pracovišti, pracovněprávní vztahy, Zákoník práce atd.)
10:15- 11:15 hod Okruh gastronomický (Přehled o potravinách a nápojích, správné servírování, pořadí chodů, stolování atd.)
11,30-12,30 hod Okruh Hygienické minimum +Alergeny
13:00-14:00 Odborný nácvik I.
14,15-15,15 Odborný nácvik II.
(Odborný nácvik-praktické ukázky: Správná obsluha hosta. Komunikační dovednosti. Vedení reklamací. Asertivita/obtížné chování hostů. Dodržování zásad bezpečnosti práce+evakuace hostů. Produktivita prodeje. Komunikativní dovednosti. Personální a interpersonální dovednosti. Odhad požadavků klienta. Psychologické aspekty prodeje. Dovednosti řešit problémy a problémové situace).
CENA KURZU: 2.880,- Kč/osoba (nejsme plátci DPH).