Základní standard profesionální obsluhy pro servírky a číšníky 

Potřebujete zvýšit prodej? Je kvalita nabídky z řad obsluhujícího personálu u Vás nedokonalá? Jaké produkty by Vaši zaměstnanci nabídli hostovi při přání: ,,Chci u Vás utratit 1000 Kč v nápojích, co mi nabídnete?'' Dokázali by pohotově zareagovat?  

Pokud si myslíte, že Váš obsluhující personál potřebuje zdokonalit, jste zde správně!

Kurz je určen veškerému obsluhujícímu personálu. 

  • Délka trvání kurzu/ 5 vyučovacích hodin (začátek kurzu: 9,00 hod, konec kurzu: 15,30 hod)
  • Kurz je velmi interaktivní, důraz je kladen na konkrétní nácvik všech oblastí kurzu
  • Absolvent obdrží certifikát: Základní standard profesionální obsluhy v gastronomickém provoze
  • V ceně kurzu jsou výukové materiály, občerstvení, káva, voda, čaj, ovoce, dezert...

Program kurzu:

8:45-9:00 hod               Registrace

9:00 -10:00 hod            Okruh ekonomický   (provoz podniků, ztrátovost, organizace práce na pracovišti, pracovněprávní vztahy, Zákoník práce atd.)

10:15- 11:15 hod             Okruh gastronomický (Přehled o potravinách a nápojích, správné servírování, pořadí chodů, stolování atd.)

11,30-12,30 hod            Okruh Hygienické minimum +Alergeny

13:00-14:00                  Odborný nácvik I. 

14,15-15,15                   Odborný nácvik II. 

(Odborný nácvik-praktické ukázky: Správná obsluha hosta. Komunikační dovednosti. Vedení reklamací. Asertivita/obtížné chování hostů. Dodržování zásad bezpečnosti práce+evakuace hostů. Produktivita prodeje. Komunikativní dovednosti. Personální a interpersonální dovednosti. Odhad požadavků klienta. Psychologické aspekty prodeje. Dovednosti řešit problémy a problémové situace).

CENA KURZU:   1.460 Kč/osoba (nejsme plátci DPH). Při více než 6 osob: 670,- Kč/osoba.

Pokud máte zájem o kurz, napiště nám, my se Vám ozveme co nejdříve zpět s konkrétními návrhy vhodných termínů.